Dětská sada branek CCM Mini Ne

eshop 979,00 Kč

Skvělá sada dvou hokejových mini branek Min...

Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Prodávajícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí obchodní společnost Hokej - live s.r.o., Ciboušovká 815, Klášterec nad Ohří PSČ 431 51, IČ:05275261 a touto společností provozovaný internetový obchod www.hokej-live.cz.

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.

Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.

Prodávající je oprávněn zasílat kupujícímu vlastní obchodní sdělení, jen pokud si je kupující aktivně vyžádá, a to jen do doby, než kupující prodávajícímu sdělí, že zasílání chce ukončit.

Toto sdělení kupující může učinit na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Nejprodávanější

Hokejová branka Winnwell 72

eshop
Výhodný set hokejové branky Winnwell 72“ s postraníí sítí, speciální roll-up plasto...
8999,00 Kč

Brusle BAUER VAPOR X500 S-17 JR

eshop
Juniorské brusle Vapor X500 jsou skvělou volbou pro hobby hráče, kteří hledají brus...
3586,00 Kč

NHL náramek s vaším oblíbeným klubem PIttsburgh Penguins

eshop
NHL náramek s vaším oblíbeným klubem PIttsburgh Penguins je survival pletený náramek z padákové šňů...
399,00 Kč

NHL vlajka prapor New York Raromír Jágr

eshop
NHL prapor New York Raromír Jágr Největší, nejodvážnější způsob, jak ukázat svou hrdost s vaším...
799,00 Kč

Akční nabídka

NHL vlajka prapor Boston Bruins David Pastrňák

eshop
NHL prapor Boston Bruins David Pastrňák Největší, nejodvážnější způsob, jak ukázat svou hrdost ...
799,00 Kč

Lokty BAUER SUPREME S170 S-17 JR

eshop
Lokty Bauer Supreme S170 SR představují špičkovou hokejovou výbavu za rozumnou cenu...
1289,00 Kč

Hokejová branka Winnwell 72

eshop
Nová hokejová branka Winnwell 72“ s postranní sítí je velikostně přesnou kopií kla...
4299,00 Kč

Tréninkový nahrávač One Timer Passer

eshop
Hokejový nahrávač One Timer se jednoduše připevní na jakoukoliv
2199,00 Kč

Tréninkový nahrávač One Timer Passer

eshop
Hokejový nahrávač One Timer se jednoduše připevní na jakoukoliv
2199,00 Kč

Hokejový klub

Trhači kadaň

obrázek

BANNERY

Gripy

obrázek
COMMAND GRIPS
od 198 Kč

NHL doplňky

obrázek


Partnerské odkazy: Pro aktivní hubnutí, štíhlou figuru, zdravý životní styl a Vacu Shape doporučujeme navštívit: Figurestudio.cz - zdravý životní styl, dokonalá váha, hubnutí / Fitness-cvičení-live.cz - Posilovna v Aši,fitness studio s kardio zónou / Fotbal-Včelnice.cz - Fotbal Nová Včelnice - dětská fotbalová přípravka / Sportaktiv.net - Tenis Praha, pronájem tenisové haly, dárkové poukazy na tenis / studioergoline.cz - fitness studio Praha, solária, Vacushape, odstranění celulitidy, hubnutí

Hokej live - hokejové vybavení, hokejové brusle, brankářské brusle, tréninkové pomůcky atd.
Košík
1 % sleva pro registrované - zaregistrujte se
Hokejove vybavenie
CZ hokej-live
HOKEJOVÁ VÝSTROJ HRÁČ       HOKEJOVÁ VÝSTROJ BRANKÁŘ
DE shop-bauer
FB Hokej live
Doprava od 79 Kč
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 4 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign